Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

14-02-2013

Daugavpils Dome pieņem pieteikumus no sabiedriskajām organizācijām atbalsta saņemšanai no pašvaldības


Līdz 2013. gada 1. aprīlim  Daugavpils Dome gaida pieteikumus no sabiedriskajām organizācijām atbalsta saņemšanai savām aktivitātēm. Turpina darboties pašvaldības budžeta programma „Sabiedrisko organizāciju atbalsta fonds”.

Daugavpils pašvaldība vērš sabiedrisko organizāciju uzmanību uz to, ka obligāti ir jāiesniedz arī atskaite par iepriekšējo gadu un savām aktivitātēm, pretējā gadījumā jaunais pieteikums netiks skatīts.

Pieteikties var sabiedriskās organizācijas, kuru juridiskās adreses reģistrētas Daugavpils pilsētā. Pretendents var iesniegt tikai vienu pieteikumu tekošajam gadam. Sabiedriskās organizācijas aktivitātēm jānotiek pilsētas teritorija un jādod sabiedrisku labumu pilsētas iedzīvotājiem.

Pieteikumā norādītā summa nedrīkst pārsniegt 500 latus. Izņēmums ir sabiedriskās organizācijas, kuru pamatnodarbošanās ir sociālā joma vai saistīta ar veselības problēmu risināšanu. Šīs organizācijas ieteikumā var norādīt lielāku summu nekā 500 lati.

Programmas mērķis ir atbalsts sabiedriski nozīmīgiem projektiem, veicināt iedzīvotāju aktivitāti un līdzdalību aktuālu problēmu risināšanā, veicināt sadarbību starp pašvaldību un sabiedriskajām organizācijām.

Iesniegtos pieteikumus skatīs Domes deputāti Izglītības un kultūras jautājumu vai Sociālo jautājumu komitejā.

Par kārtību, kādā Daugavpils pilsētas dome piešķir atbalstu no pašvaldības budžeta programmas  "Sabiedrisko organizāciju atbalsta fonds"
Pieteikuma veidlapa
Projekta izdevumu tāme




Atpakaļ