Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

13-02-2013

Daugavpils Domē ēnoja 19 jaunieši no pilsētas un Daugavpils novada izglītības iestādēm (VIDEO)


 Daugavpils Domes priekšsēdētājas Žannas Kulakovas darbu vēroja 3 jaunietes,  priekšsēdētājas 1. vietniekam Vitālijam Azarevičam un priekšsēdētājas vietniecei Līvijai Jankovskai bija pa vienai ēnai.

Domes priekšsēdētāja  stāstīja par pašvaldības darbu, par priekšsēdētāja atbildību, pienākumiem, atbildēja uz jauniešu jautājumiem. Jaunietes piedalījās virknē tikšanos, kas notika mēra kabinetā, bet dienas noslēgumā Domes TV studijā sniedza interviju par aizvadīto dienu Daugavpils Domē. Jaunietes domāja, ka pašvaldības darbs tas ir rutīnas pilns papīra darbs, bet izrādījās, ka maldījās. Meitenes uzskata, ka tā bija ļoti vērtīga pieredze. Žannas Kulakovas darba stils ļoti ieinteresēja, meitenes daudz jauna uzzināja ēnu dienā.

Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova uzsvēra, ka šis projekts ir ļoti nozīmīgs, jo dod iespēju jauniešiem iepazīt pašvaldības struktūru darbu, pārliecināties, cik tas viņiem ir interesanti vai nē. Tā ir laba skola, gatavojoties izdarīt savu profesionālo izvēli tālāki dzīvei.

Visvairāk intereses jauniešiem bija par Pilsētplanošanas un būvniecības departamenta darbu. Ēnas bija arī Attīstības departamentā un Sabiedrisko attiecību nodaļā.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Liga Korsaka.




Atpakaļ