Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

08-11-2012

Dome pateicās spīdvejistiem un pasniedza naudas balvas par sasniegumiem


Par izcīnīto otro vietu Eiropas pāru čempionāta finālā spīdvejā 8. novembrī Daugavpils Domē tika sveikti spīdvejisti Andžejs Ļebedevs un Kjasts Podžuks, kā arī viņu treneris Nikolajs Kokins. Domē sportistus uzņēma priekšsēdētāja Žanna Kulakova, vietnieks Vjačeslavs Širjakovs un Sporta pārvaldes vadītājs Aleksandrs Isakovs.

 Žanna Kulakova uzsvēra, ka sportistu panākumi nav tikai viņu panākumi, tā ir pilsētas vārda popularizēšana, par ko viņa arī izteica lielu pateicību. Īpašs paldies tika teikts trenerim, kas audzina jauno sportistu maiņu, talantīgus sportistus Daugavpils un pasaules spīdvejam.

Vjačeslavs Širjakovs izteica gandarījumu, ka sportistu sniegumā vērojama stabilitāte, ka ir mērķi un tos cenšas sasniegt. Viņš novēlēja sportistiem, lai nepieviļ veselība un tehnika, lai jauni sasniegumi ir nākamajā spīdveja sezonā.

Treneris Nikolajs Kokins pateicās pašvaldībai par atbalstu, ka vienmēr uzklausa, tāpēc šo uzvaru uzskata par kopīgu panākumu.

Paši sportisti atzina, ka ieguldīts liels darbs, bet ir bijušas arī kļūdas, pie kuru analīzes tagad strādā.

Žanna Kulakova novēlēja, lai nākamajā jubilejas gadā, ka Daugavpils spīdvejam svinēsim 50 gadu jubileju,  jaunus sasniegumus.

Tikšanās noslēgumā Domes vadītāji pasniedza sportistiem Domes Pateicības rakstus un Domes deputātu piešķirto naudas prēmiju par sasniegumiem, katram 700 latu apmērā.

Andžejs Ļebedevs pārī ar Kjastu Podžuku Eiropas pāru čempionāta finālā izcīnīja otro vietu, sasniedzot visu laiku labāko Latvijas spīdvejistu rezultātu šāda mēroga sacensībās.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ