Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

08-10-2012

Daugavpils Domes priekšsēdētāja un Tirgotāju asociācijas prezidents vienojās par sadarbību uzņēmējdarbības veicināšanā


5. oktobrī Daugavpilī viesojās Latvijas Tirgotāju asociācijas prezidents Henriks Danusēvičs. Viņš tikās ar Daugavpils Domes priekšsēdētāju Žannu Kulakovu.

Saruna bija par pašvaldības un asociācijas ciešāku sadarbību. Tika runāts par iespēju no Tirgotāju asociācijas puses atbalstīt tieši mazos uzņēmējus tirdzniecības nozarē.

Žanna Kulakova informēja, ka par tikšanos ar Tirgotāju asociācijas prezidentu ir palicis ļoti labs iespaids, jo ir kopīgs mērķis- atbalsts uzņēmējiem. Daugavpils pašvaldības viena no prioritātēm ir tieši uzņēmējdarbības veicināšana, tāpēc Daugavpilij ir svarīgs jebkurš atbalsts. Tikšanās laikā bija runāts par iespējām uzņēmējiem sniegt atbalstu dalībai dažādās izstādēs, lai sevi reklamētu, meklētu sadarbības partnerus, kas uzņēmējdarbībā ir ļoti svarīgi.

Žanna Kulakova izteica lielu gandarījumu par iespēju  Latgalē ražoto produkciju tirgot Krievijā un Baltkrievijā. Kulakovas kundze uzsvēra, ka, ja viss izdosies, tas būs ļoti nozīmīgs solis Latgales reģiona uzņēmējdarbības veicināšanā.

Tas, ka Daugavpilī un Latgalē ir labi ražotāji liecina arī Tirgotāju asociācijas balva „Gada prece”, kas piešķirta  Daugavpils uzņēmumam „Antaris”. Firma izpelnījusies atzinību visas valsts mērogā ar diviem produktiem. Pirktākie Latvijā izrādījās  divu veidu cepumi.  „Gada preces” balvu firmai „Antaris”  pasniedza 5. oktobrī Tirgotāju asociācijas prezidents Henriks Danusēvičs.

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ