Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

19-04-2011

Viesi no Turcijas par Daugavpili aizvedīs vislabākos iespaidus


Daugavpilī viesojas delegācija no Turcijas. Vizīte ir ES finansētas apmaiņas programmas ietvaros. Ciemiņus no Turcijas uzņem Daugavpils Medicīnas koledža. 19. aprīlī delegācija apmeklēja Daugavpils Domi, kur tikās ar Domes priekšsēdētāju Žannu Kulakovu.

Žanna Kulakova izteica prieku redzēt pilsētā ciemiņus no Turcijas, uzsverot, ka Daugavpils vienmēr ir pilsēta ar plaši atvērtiem vārtiem un viesmīlīga pret ciemiņiem. Domes priekšsēdētāja pateicās Medicīnas koledžai par aktīvu darbu, jo skolas realizētie projekti svarīgi visai pilsētai.

Žanna Kulakova pastāstīja par to, kas notiek pilsētā, kādas prioritātes noteiktas pašvaldības darbā, par to, kādas priekšrocības un iespējas dod Eiropas Savienība, kas jau ir paveikts.

Delegācijas pārstāvji izteica prieku par iespēju viesoties Daugavpilī, par to, ka izveidojusies ļoti laba sadarbība ar Medicīnas koledžu. Daugavpils uz ciemiņiem atstājusi vislabākos iespaidus, īpaši priecē un pārsteidz cilvēku labvēlība un smaids sejās. Tikšanās noslēgumā Žanna Kulakova novēlēja viesiem no Turcijas veiksmīgu darbu un patīkamu atpūtu Daugavpilī.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ