Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

28-04-2012

Iekšlietu ministrs iepazinās ar darba gaitu jaunajā policijas kompleksā cietoksnī


28. aprīlī Daugavpilī darba vizītē bija ieradies Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis, Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis un Valsts robežsardzes priekšnieks Normunds Garbars.

Vizītes ietvaros notika arī tikšanās Daugavpils Domē. Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova tikšanās sākuma informēja par pašvaldības veiksmīgo sadarbību ar Valsts policiju, konkrēti ar Latgales pārvaldes darbiniekiem. Viņa uzsvēra, ka sabiedrības drošības jomā ir jāstrādā kopā. Kulakovas kundze izteica pateicību Iekšlietu ministrijai par to, ka atbalstīts jaunā policijas kompleksa projekts un ieguldītas investīcijas. Viņa izteica cerību, ka tas būs labs piemērs citām institūcijām un investoriem. Ministrs Rihards Kozlovskis uzsvēra, ka šis projekts ir svarīgs, jo policija ir pelnījusi labus darba apstākļus. Valsts policijas vadība informēja, ka pirmais šogad tiks nodots īslaicīgās aizturēšanas izolators, jo Daugavpilī tas šobrīd ir slēgts,  pēc tam arī administrācijas ēka.

Domes vadība apliecināja, ka šis projekts pilsētai ir ļoti svarīgs, jo palīdz attīstīt Daugavpils tūrisma galveno objektu, cietoksni. Tas ir lieliski, ka arī valsts iesaistās. Pašvaldība cer, ka Iekšlietu ministrijai izdosies realizēt visus projekta posmus.

Iekšlietu ministrs painteresējās par pašvaldības policijas sadarbību ar Valsts policiju, vai ir problēmas? Pašvaldības policijas priekšnieks Vladimirs Gudakovskis atbildēja, ka ir cieša un veiksmīga sadarbība un visus jautājumus izdodas atrisināt.

Pēc tikšanās Daugavpils Domē viesi devās uz cietoksni, lai iepazītos ar objektiem, kur izvietosies policija.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ