Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

17-04-2012

Austrijas vēstnieks saskata Daugavpils priekšrocības daudznacionālajā sastāvā un krāšņajā dabā


17. aprīlī Daugavpilī viesojās Austrijas vēstnieks Latvijā Stefans Pehringers. Viņš piedalījās vācu dienas pasākumos Daugavpils Universitātē un Domē tikās ar pilsētas vadību.

Daugavpils Domē Austrijas vēstnieks tikās ar Domes priekšsēdētāju Žannu Kulakovu, vietnieci Līviju Jankovsku un Biznesa attīstības nodaļas vadītāju Vladimiru Nadeždinu. Viesim bija sagatavota prezentācija par pilsētu. Stefans Pehringers šajā amatā ir nesen, tāpēc Daugavpili apmeklē pirmo reizi. Žanna Kulakova izteica cerību, ka pilsēta atstās vislabākos iespaidus. Domes priekšsēdētāja izteica lielu gandarījumu par to, ka ar iepriekšējo Austrijas vēstnieci bija izveidojusies ļoti veiksmīga sadarbība. Stefans Pehringers solīja, ka šo sadarbību noteikti attīstīs.

Pēc prezentācijas par pilsētu Austrijas vēstnieks atzina, ka Daugavpilij ir daudz kopīga ar Austriju- daudznacionāls iedzīvotāju sastāvs un krāšņa daba, kas ir lielākās vērtības.

Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova uzsvēra, ka tieši tāpēc varētu būt veiksmīga sadarbība tūrisma jomā. Domes priekšsēdētājas vietniece Līvija Jankovska izteica aicinājumu uz sadarbību, jo pilsēta ir atvērta un gatava sadarbībai visdažādākajās jomās.

 

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ