Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

27-03-2012

Turpinās darbs pie Pilsētas svētku rīkošanas


27. martā Domes priekšsēdētajas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs kopā pulcēja rīcības komisiju, lai turpinātu darbu pie svētku programmas izstrādes.

Svētku režisors Jānis Butkevičs informēja, ka turpinās  kolektīvu pieteikšanās dalībai svētkos,  laiks pieteikumiem noteikts līdz 10. aprīlim.

Tālāk tika apspriesta svētku programma. Vitālijs Azarevičs uzsvēra, ka galvenais, lai pasākumi nepārklātos, īpaši, kultūras un sporta pasākumiem jābūt ļoti rūpīgi saplānotiem.

Savus piedāvājumus izteica BJC “Jaunība”, kuram ir uzticēti koncerti mikrorajonos no 4. līdz 8. jūnijam. Mikrorajonos šogad būs arī sporta aktivitātes, tāpēc vēlreiz bija saruna par pasākumu saskaņošanu.

Sanāksmes laikā bija apskatīti pēdējie mākslinieku izstrādātie svētku logo varianti.

Speciālisti apliecināja, ka galīgā svētku programma būs gatava aprīļa vidū.

Pilsētas svētki MANA PILS – DAUGAVPILS: SPORTS UN MŪZIKA

 Šogad visa pasaule gatavojas XXX Vasaras Olimpiskajām spēlēm, un, paužot prieku par grandiozo notikumu, arī Daugavpils 737. dzimšanas dienas svinības notiks lielā sporta un mūzikas zīmē.

Pilsētas svētku galvenais sporta notikums būs Eiropas čempionāts snūkerā, kas norisināsies no 5. līdz 15. jūnijam Daugavpils Olimpiskajā centrā.

 Sporta un mūzikas svētku nedēļu iesāksim 4. jūnijā Grīvā, tad turpināsim pilsētas mikrorajonos, bet viskarstākās līdzjutēju emocijas gaidīsim pasākumos 9. un 10. jūnijā, kad pilsētas ielās un laukumos skanēs mūzika un sacentīsies mazie un lielie sportisti:

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.

 




Atpakaļ