Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

29-02-2012

Turpinās pieteikumu iesniegšana dalībai Pilsētas svētkos


29. februārī Domes priekšsēdētājas 1. vietnieks Vitālijs Azarevičs pulcēja Pilsētas svētku rīcības komiteju, lai turpinātu darbu pie svētku rīkošanas.

Svētku režisors Jānis Butkevičs informēja, ka tiek gaidīti pieteikumi no kolektīviem dalībai Pilsētas svētkos. Svētki šogad notiks 4.- 10. jūnijā un būs veltīti sportam “Sports un mūzika”. Sporta pārvaldes vadība informēja par sporta aktivitāšu gatavošanu. Sanāksmes laikā nolemts pilnvērtīgi iesaistīt svētku rīkošanā arī Jaunatnes departamentu, tāpēc bija pieaicināts arī departamenta vadītājs Teodors Bikovskis. Jaunatnes departamentam uzticēts darbs pie koncertu rīkošanas pilsētas mikrorajonos. Sporta pārvalde dalījās ar plāniem par sporta aktivitātēm mikrorajonos nedēļas garumā. Bija runāts arī par skolu iesaistīšanu Pilsētas svētkos, sporta komandu komplektēšanu, iedzīvotāju savlaicīgu informēšanu.

Pilsētas svētki sāksies 4. jūnijā Grīvā, bet kulminācija būs 9.-10. jūnijā.

Līdz 10. aprīlim notiek kolektīvu pieteikumu pieņemšana, anketa atrodama Domes mājas lapā www.daugavpils.lv banerī “Mana pils Daugavpils”, vai var interesēties pa tālruni 65427552.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ