Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

16-02-2012

16. februārī Daugavpilī darbojas 64 ēnas


16. februārī Latvijā ir ēnu diena. Šajā pasākumā aktīvi piedalās Daugavpils jaunieši. Kopumā Daugavpilī darbojas 64 ēnas, visvairāk pašvaldības struktūrvienībās.

Domes priekšsēdētājas Žannas Kulakovas ēnas strādāja 15. februārī, jo priekšsēdētāja šodien devusies komandējumā. Pa trīs ēnām ir priekšsēdētājas 1. vietniekam Vitālijam Azarevičam un vietniecei Līvijai Jankovskai. Ēnas ir arī izpilddirektoram Andrejam Kursītim. Liela interese jauniešiem ir par Daugavpils cietokšņa Informācijas un tūrisma centra darbu, Sabiedrisko attiecību nodaļas, Jaunatnes departamenta, sporta iestāžu darbu, Pilsētplānošanas un būvniecības departamentu, par Zooloģisko dārzu, Reģionālo slimnīcu. Jaunieši ēno arī ārpus pašvaldības-  plašsaziņas līdzekļos, Daugavpils teātrī, tiesā un Rīgas tehniskās universitātes filiālē, sabiedriskās ēdināšanas iestādēs.

Kā atzīmēja Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova, tā ir lieliska iniciatīva, kas ir atbalstāma, tāpēc Daugavpils pašvaldība ļoti aktīvi iesaistās Ēnu dienā un labprāt uzņem jauniešus. Tā ir laba prakse. Ēnošana-  ir ļoti vērtīga pieredze skolēniem un studentiem, kas noteikti palīdzēs jauniešiem tālākās karjeras izvēlē un izaugsmē.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ