Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

15-02-2012

Daugavpils Domē sākušās Ēnu dienas


Lielākā daļa ēnotāju uz Domi un citam pašvaldības struktūrvienībām nāks 16. februārī, bet trīs jaunieši, kuri bija vēlējušies iepazīt mēra darbu ēnoja 15. februārī.

Domes priekšsēdētājas Žannas Kulakovas ēnas bija Ēvalds Dukuls no 12. vsk. Alise Ciburevkina un Nellija Pavlova no 13. vsk.

Jaunieši piedalījās visās sanāksmēs pie Domes priekšsēdētājas,  vēroja darba procesu, iepazinās ar dažādiem pašvaldības speciālistiem. Daugavpils Domes priekšsēdētāja Žanna Kulakova jauniešus iepazīstināja ar pašvaldības vadītāja darba aspektiem, ar problēmām, kādas nākas risināt, par pašvaldības darba aktualitātēm.

Ž. Kulakova: “ Ēnošana- tā ir ļoti vērtīga pieredze skolēniem un studentiem, tā ir laba prakse, kas noteikti palīdzēs jauniešiem tālākās karjeras izvēlē un izaugsmē. Jaunieši ir mūsu maiņa, tāpēc viņiem ir jānodod mūsu pieredze, jāieinteresē palikt Latvijā, jāmotivē veidot savu karjeru šeit. Ēnu dienas ir ļoti labs veids parādīt, ka arī šeit ir daudz iespēju, interesants darbs. Lūk, šodien man ir trīs jauni, zinātkāri kolēģi, kuri palīdz  manā darbā. Ceru, ka šī diena būs laba skola un jaunieši no iekšienes izzinās to, kā strādā pašvaldība”.

Jaunieši izteica lielu lepnumu par to, ka var pabūt mēra amatā. Viņi ir gatavi darboties valsts un pilsētas labā, un izteica vēlējumu, lai attīstītos ekonomika, infrastruktūra, kultūra, lai mēs visi kopā ietu uz priekšu.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre Līga Korsaka.




Atpakaļ