Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

23-08-2018

Daugavpils Valsts ģimnāzijas direktore atstāj amatu


23.augusta Daugavpils pilētas domes sēdē deputāti pieņēma lēmumu par Daugavpils Valsts ģimnāzijas direktores Guntas Mālnieces atbrīvošanu no amata.

Daugavpils Valsts ģimnāzijas direktores amatā Gunta Mālniece strādāja kopš 2001.gada. Šajā laikā skola izveidojusies par vienotu skolotāju, skolēnu, vecāku un tehnisko darbinieku kolektīvu, kas, cienot tradīcijām bagāto pagātni, droši un pārliecinoši raugās nākotnē. Ģimnāzija pozicionē sevi kā latvisku un pasaulei atvērtu skolu, kas nodrošina pozitīvu un mūsdienīgu mācību, intelektuālo, sadarbības un kultūras vidi.

Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims pateicās Guntai Malniecei par ilggadējo, godprātīgo darbu izglītības kvalitātes nodrošināšanā Daugavpils Valsts ģimnāzijā, ģimnāzijas atpazīstamības un popularitātes veicināšanu valsts un starptautiskajā līmenī, kā arī veiksmīgu pedagogu profesionālās kompetences pilnveides organizēšanu pilsētā un novadā.

Savus amata pienākumus G.Mālniece beigs pildīt 2018.gada 31.augustā. Uz vakanto Daugavpils Valsts ģimnāzijas direktora amatu ir izsludināts konkurss, pieteikumus var iesniegt līdz 3.septembrim https://old.daugavpils.lv/lv/241

 

Daugavpils pilsētas domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ