Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

02-08-2018

Par Zivju fonda līdzfinansēto projektu realizāciju


Daugavpils pilsētas pašvaldība līdz 2018.gada 1.augustam ir realizējusi četrus Zivju fonda līdzfinansētos projektus: 1) „Materiāltehniskā aprīkojuma iegāde zivju resursu aizsardzības pasākumiem Daugavpils pilsētā”; 2) „Sabiedrības informēšanas pasākumu nodrošināšana Daugavpils pilsētas ūdensobjektu zivju resursu aizsardzībai”; 3) „Lielā Stropu ezera zivju resursu pavairošana”; 4) „Šūņu ezera, Mazā Stropu ezera un Stropaka ezera zivju resursu pavairošana”.

Projekta „Materiāltehniskā aprīkojuma iegāde zivju resursu aizsardzības pasākumiem Daugavpils pilsētā” tiešais mērķis bija laivas, laivas dzinēja un laivas transportēšanas piekabes iegāde zivju resursu aizsardzības pasākumu nodrošināšanai Daugavpils pilsētas administratīvās teritorijas ūdenstilpēs un ūdenstecēs. Projekta kopējās izmaksas ar PVN 21% sastādīja 6248,44 EUR, no kuriem 89% finansē Zivju Fonds.

Projekta „Sabiedrības informēšanas pasākumu nodrošināšana Daugavpils pilsētas ūdensobjektu zivju resursu aizsardzībai” tiešais mērķis bija informatīvo bukletu un esošo informatīvo stendu lielformāta uzlīmju izgatavošana, lai nodrošinātu makšķernieku zināšanu līmeņa paaugstināšanu par vispārīgajiem makšķerēšanas noteikumiem un licencēto makšķerēšanu Lielajā Stropu ezerā. Projekta kopējās izmaksas ar PVN 21% sastādīja 4950,12 EUR, no kuriem 89% finansē Zivju Fonds.

Projekta „Lielā Stropu ezera zivju resursu pavairošana” tiešais mērķis bija Lielajā Stropu ezerā ielaist 25 tūkstošus līdaku mazuļu ar vidējo svaru no 5 - 30 gramiem. Projekta kopējās izmaksas ar PVN 21% sastādīja 7471,75 EUR, no kuriem 89% finansē Zivju Fonds.

Projekta „Šūņu ezera, Mazā Stropu ezera un Stropaka ezera zivju resursu pavairošana” tiešais mērķis bija Mazajā Stropu ezerā ielaist 2 tūkstošus, Šūņu ezerā 7,4 tūkstošus un Stropaka ezerā 1 tūkstoti līdaku ar vidējo svaru no 5 - 30 gramiem. Projekta kopējās izmaksas ar PVN 21% sastādīja 3108,25 EUR, no kuriem 89% finansē Zivju Fonds.

Augstāk minēto projekta realizācija sniedz lielu ieguldījumu Daugavpils pilsētas pašvaldības ūdensobjektu resursu ilgtermiņa saglabāšanā, attīstībā un aizsardzībā.

 

Informāciju sagatavoja:

 

Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde

“Komunālās saimniecības pārvalde”

e-pasts: ksp@daugavpils.lv

Tel. 65476314




Atpakaļ