Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

08-06-2018

Daugavpils pilsētas svētkus svinēsim kopā ar sadraudzības pilsētu delegācijām


Pilsētas svētku laikā Daugavpilī viesosies delegācijas no sadraudzības pilsētām. 8. jūnijā delegācijas uzņēma Daugavpils Domē.

Svētkus kopā ar daugavpiliešiem svinēs viesi no Ramlas (Izraēla), Harkovas (Ukraina), Radomas (Polija), Paņevežas (Lietuva), Pleskavas (Krievija), Bobruiskas, Lidas, Vitebskas  (Baltkrievija).

Starp viesiem ir arī delegācijas no Oršas (Baltkrievija), ar kuru pašlaik notiek sarunas par sadarbību, kā arī no Čenstohovas (Polija). Ar Čenstohovas pilsētas pašvaldības policiju jau daudzus gadus sadarbojas Daugavpils pašvaldības policija.

Ieradusies delegācija no Minskas (Baltkrievija), viesus no Minskas uzņem Sociālais dienests.

Daugavpils mērs Rihards Eigims izteica lielu prieku redzēt tik daudz draugu. Viņš sveica sadraudzības pilsētu delegācijas vienā no labākajām pasaules pilsētām- Daugavpilī. Rihards Eigims cer, ka svētki patiks, jo pilsētā svētkus svin skaļi, plaši – ar vērienu.

Viesus sveica arī Domes priekšsēdētāja vietnieki Igors Prelatovs, Aivars Zdanovskis, Domes deputāti Jānis Dukšinskis un Līvija Jankovska.

Daugavpils draugiem bija sagatavota prezentācija pēc kuras daudzi atzina, ka pilsēta straujiem soļiem iet uz priekšu. Izskanēja ļoti skaisti vēlējumi pilsētai un pilsētniekiem svētkos, daudz bija arī dāvanu.

Tikšanās noslēgumā Daugavpils mērs Rihards Eigims pateicās par siltajiem vārdiem, par pašvaldības darba novērtējumu un labiem vēlējumiem. Rihards Eigims novēlēja visiem skaistus svētkus un priecīgu noskaņojumu.

 

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ