Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

06-06-2018

Daugavpilī ieradušies lielas Turcijas kompānijas pārstāvji


 Turcijas uzņēmēji ieradušies, lai iepazītos ar Daugavpili, pilsētas iespējām un veiktu pārrunas par Daugavpils lidostas attīstību. Vizīte Daugavpilī sākās ar tikšanos Domē mēra kabinetā.

Daugavpils mērs Rihards Eigims izteica prieku tikties ar uzņēmējiem no Turcijas  Daugavpilī. Tas ir liels solis uz priekšu sadarbības tālākai attīstībai, uzvēra Eigima kungs.

Viesiem tika sagatavota prezentācija par Daugavpili, par lidostas projektu un pašvaldības vīziju par šī objekta attīstību, pilsētas ekonomiku, Latgales ekonomisko zonu, pašvaldības atbalstu uzņēmējiem, lielākajiem pašvaldības projektiem.

Pēc šīs prezentācijas Turcijas uzņēmēji atzina, ka šī informācija viņus ļoti ieinteresēja, viņi solīja, ka šī nav pēdējā tikšanās. Viņi pateicās Rihardam Eigimam par pretimnākšanu un lielu ieinteresētību sadarbībā un lidostas projekta attīstībā un vēlmi attīstīt Daugavpili par starptautisku centru.

Savā prezentācijā Turcijas uzņēmēji parādīja savus realizētos projektus dažādās pasaules valstīs. Tie ir visdažādākie objekti, to skaitā arī lidostu infrastruktūra.

Pēc tikšanās Daugavpils Domē uzņēmēji devās apskatīt Daugavpils lidostas teritoriju, diskusija par turpmāko sadarbību atkal turpinājās Daugavpils Domē.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ