Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

10-05-2018

Daugavpilī ieradušies 9 sociālie darbinieki no Vācijas


Delegāciju uzņem Daugavpils Medicīnas koledža, sadarbība notiek jau 5 gadus. 10. maijā delegācija ieradās Domē, kur tikās ar Domes priekšsēdētāju Rihardu Eigimu, Sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētāju Helēnu Soldatjonoku.

Domes deputāte, Medicīnas koledžas direktore Līvija Jankovska informēja Rihardu Eigimu par šo sadarbības projektu, par koledžas apmaiņas programmām ar Vāciju.

Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims izteica prieku par to, ka sadarbība notiek, jo sociālā sfēra ir ļoti svarīga. Daugavpilī ir daudz izdarīts šajā jomā, bet Vācijā sociālā joma ir ļoti attīstīta, tāpēc cer, ka Daugavpils speciālisti iegūs jaunu un vērtīgu pieredzi, kas palīdzēs daugavpiliešiem saņemt vēl kvalitatīvākus pakalpojumus.

Helēna Soldatjonoka pastāstīja, ka sākot veidot sociālo dienestu Daugavpilī tika ņemta par piemēru tieši Vācijas pieredze, tāpēc ir vērtīgi turpināt šo pieredzes apmaiņu.

Vācijas sociālie darbinieki tiksies ar Daugavpils kolēģiem, apmeklēs Sociālā dienesta struktūrvienības, Pensionāru sociālās aprūpes teritoriālo centru.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ