Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

27-04-2018

Daugavpils medicīnas iestādēs stažējas topošie mediķi, pasniedzēji no Turcijas


2 nedēļas mediķi, studenti no Turcijas stažēsies Daugavpils reģionālajā slimnīcā, Psihoneiroloģiskajā slimnīcā, Pensionāru sociālās apkalpošanas teritoriālajā centrā. 27. aprīlī delegāciju uzņēma Daugavpils Domē, ar viesiem  tikās Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims.

Viņš izteica prieku, ka tik liela delegācija ieradusies Daugavpilī. Viņš cer, ka prakse Daugavpilī būs vērtīga pieredze, kā arī pilsēta atstās vislabākos iespaidu un būs vēlme atgriezties Daugavpilī.

Viesiem bija sagatavota prezentācija par pilsētu, par svarīgākajiem projektiem, ekonomisko situāciju, izglītības sistēmu, kultūras, sporta notikumiem, daudznacionālo iedzīvotāju sastāvu, sadraudzības pilsētām.

Prakse Daugavpils medicīnas iestādēs notiek ar  ES atbalstu programmas Erasmu + ietvaros. Viesus Daugavpilī uzņem Medicīnas koledža. Koledžas direktore, Domes deputāte Līvija Jankovska uzsvēra, ka šāda sadarbība ir ļoti vērtīga pieredze abām pusēm, tā veicina arī pilsētas atpazīstamību, jo projekta ietvaros viesi apmeklēs arī dažādus tūrisma objektus, tāpēc informācija par Daugavpili varētu mudināt atbraukt uz pilsētu arī citus ciemiņus no Turcijas.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ