Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

27-03-2018

Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims apsveica Daugavpils airētājus


27. martā Daugavpils Domes priekšsēdētājs apsveica airētājus, kuri izcīnījuši 2. vietu Eiropas čempionātā airēšanā telpās.

 Domes deputāti pieņēma lēmumu par naudas balvu piešķiršanu sportistiem. Par iegūto 2. vietu Eiropas čempionātā airēšanā telpās 996 eiro Žannai Cvečkovskai, 996 eiro par iegūto 2. vietu Eiropas čempionātā airēšana telpās Eduardam Pupelam un 996 eiro viņu trenerim Aleksejam Lavrenovam. Rihards Eigims pasniedza sertifikātus un novēlēja tiekties uz 1. vietu.

Turpinājumā notika saruna par airēšanas sporta attīstību Daugavpilī. Tika runāts par airēšanas bāzes izveidi Stropos. Sportisti izteica pateicību pašvaldībai par atbalstu sporta inventāra atjaunošanā. Sportisti ierosināja padomāt par iespēju pie sporta bāzēm paredzēt vietu bērnu atpūtai, jo sportisti uz treniņiem bieži nāk ar saviem bērniem. Rihards Eigims atzina, ka ideja ir laba, tāpēc centīsies šo jautājumu risināt. Rihards Eigims uzsvēra, ka sportistu uzdevums ir trenēties un tiekties uz augstākiem rezultātiem, bet pašvaldības uzdevums ir sporta infrastruktūras attīstība.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ