Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

26-02-2018

Daugavpils Domē notika tikšanās ar Veselības ministrijas parlamentāro sekretāru Jāni Trupovnieku


26. februārī Daugavpils Domē notika Domes priekšsēdētāja vietnieka Aivara Zdanovska, Daugavpils Reģionālās slimnīcas vadītāju Reiņa Joksta, Ilonas  Skrindas   tikšanās ar Veselības ministrijas parlamentāro sekretāru Jāni Trupovnieku.

Sarunā piedalījās arī mēra padomniece veselības aizsardzības jautājumos Inta Vaivode un padomnieks ekonomiskās attīstības jautājumos Jānis Čakstiņš.

Saruna bija par Daugavpils Reģionālās slimnīcas attīstību, par iespēju slimnīcu atbalstīt finansiāli, ņemot vērā iepriekšējā gada darba rezultātus, runāja par ambulatorās aprūpes jautājumiem un problēmām, tika skarti arī citi ar slimnīcas darbību saistīti jautājumi.

Domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Zdanovskis pastāstīja, ka Jānis Trupovnieks atzinīgi vērtē pašvaldības centienus atbalstīt veselības jomas attīstību Daugavpilī. Jānis Trupovnieks uzskata, ka Domes atbalsts ir ļoti nozīmīgs, tie ir 400 tūkst. eiro slimnīcas pamatkapitāla palielināšanai, pensionāriem ir iespēja 4 dienas ārstēties visos Latvijas stacionāros, Daugavpils Dome strādā pie kadru problēmu risināšanas medicīnā. Lai piesaistītu jaunos ārstus pašvaldība maksā stipendijas topošajiem mediķiem, tiek risināti arī dzīvokļu jautājumi.

Pašvaldības dialogs ar Veselības ministriju  tiks turpināts, nākamā tikšanās ieplānota aprīlī.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ