Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

21-02-2018

Daugavpils Domē veidos darba grupu, kuras uzdevums būs lemt, kā apsaimniekot aizsargjoslu mežus, maksimāli tos saglabājot


Turpinās pašvaldības diskusija ar AS “Latvijas valsts meži” par viņu izstrādāto rekreācijas mežu “Daugavpils” apsaimniekošanas plānu līdz 2022. gadam. 20. februārī ar Daugavpils Domes vadību tikās AS “Latvijas valsts meži” Dienvidlatgales reģiona mežu apsaimniekošanas un plānošanas vadītāja Daiga Ancāne.

AS “Latvijas valsts meži” un Daugavpils novada domei tika nosūtītas vairākas vēstules saistībā ar mežu apsaimniekošanas plānu, kur izteiktas Daugavpils Domes iebildes un priekšlikumi. Vēstulēs  sniegta informācija par to, ka Daugavpils Domē ir uzsākta pilsētas teritorijas plānojuma izstrāde 2019.-2031. gadam, kura ietvaros pašvaldība vēlas pārskatīt arī meža aizsargjoslu, rīkojot publisko apspriešanu, tāpēc lūdz atlikt plāna apstiprināšanu.

Tikšanās laikā ar Domes vadību 20. februārī ir panākta vienošanās, ka Domē izveidos darba grupu, kurā iekļaus Daugavpils Domes, Daugavpils novada domes, AS “Latvijas valsts meži” pārstāvjus, kā arī vienojās, ka tiks pieaicināts arī Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas, Daugavpils Universitātes speciālistus, vērtēs citu pašvaldību pieredzi.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ