Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

19-02-2018

Rihards Eigims: “ Pašvaldībai ir jāpalīdz 2. Pasaules kara dalībniekiem”


Uz tikšanos pie Daugavpils Domes priekšsēdētāja Riharda Eigima bija atnācis viens no ļoti aktīviem pilsētniekiem  Vilhelms Bernāts.

Viņš ir piedalījies 2. Pasaules kara karadarbībā. Tieši šajā sakarā viņš griezies pašvaldībā. Tikšanās laikā tika runāts par iespējamo pašvaldības atbalstu pilsētniekiem, kuriem pienākas 2. Pasaules kara dalībnieka statuss. Vilhelmam Bernātam ir 92 gadi, bet pat šādā cienījamā vecumā viņš ir aktīvs cilvēks, pats brauc ar mašīnu, ir Daugavpils Latviešu biedrības aktīvs biedrs, piedalās pilsētas sabiedriskajā dzīvē. Rihards Eigims bija pārsteigts par Bernāta kunga aktīvo dzīvesveidu. Viņš uzsvēra, ka nav daudz tādu optimistisku un darbīgu cilvēku, kuriem rūp tas, kas notiek pilsētā.  Vilhelms Bernāts ir saņēmis arī Daugavpils Domes augstu novērtējumu- viņš saņēmis Domes apbalvojumu “Mūža ieguldījums”.

Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims solīja izvērtēt iespējas palīdzēt dažādu problēmu risināšanā, viņš uzsvēra, ka arī Sociālajā dienestā vienmēr uzklausīs un palīdzēs.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ