Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

09-02-2018

Daugavpils cīkstoņi pašvaldībai lūdz palīdzību trenažieru iegādē


9. februārī uz tikšanos ar Domes priekšsēdētāju Rihardu Eigimu bija ieradušās izcilā cīkstone Anastasija Grigorjeva un trenere Ļubova Kopilova.

Anastasija Grigorjeva pateicās Domei par atbalstu cīņas sporta veidu attīstībā un cer arī uz turpmāko palīdzību. Viņa, visu cīkstoņu vārdā, izteica lūgumu par  divu speciālu trenažieru iegādi. Tas izmaksā nedaudz vairāk kā 2 tūkst. eiro. Pēdējo reizi inventāru cīkstoņi iegādājās pirms  diviem gadiem. Ļubova Kopilova skaidroja, ka trenažieri ir ļoti nepieciešami sportistu muguru un ceļgalu trenēšanai, jo tieši tas visbiežāk tiek traumēts.

Rihards Eigims pastāstīja par pašvaldības plāniem attiecībā uz sporta tālāko attīstību, par to, ka tiek strādāts pie šīs jomas reorganizācijas, tika runāts arī par cīņas sporta veidu nākotni Daugavpilī. Viņš izteica gatavību palīdzēt arī šajā situācijā, bet pirms tam ir jākonsultējas ar speciālistiem par visām iespējām iegādāties šos trenažierus.

Tikšanās noslēgumā Anastasija Grigorjeva Rihardam Eigimam uzdāvināja savu fotogrāfiju no pēdējām sacensībām ar autogrāfu.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ