Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

23-01-2018

Atkusnis nespēj mazināt ziemas prieku baudīšanu (VIDEO)


Solītais atkusnis, iespējams, ieviesīs korekcijas pilsētnieku plānos izbaudīt ziemas priekus. Bet pilsētas komunālie dienesti uz ziemu skatās pietiekoši optimistiski un sola pielikt visas pūles, lai arī pilsētas teritorijā būtu iespēja aktīvi pavadīt brīvo laiku.

Visu iemīļotais kalns Esplanādē diennakts laikā tika appūsts ar mākslīgo sniegu. Sniega klājums tika atjaunots, jo pēc dažām ziemas prieku baudīšanas dienām sniegu nobraukāja tiktāl, ka turpmākā ekspluatācija jau kļuva nedroša.

Atgādināsim, ka vēl trešdien, 24. janvārī, pilsētā būs auksti, tāpēc priecāties par jauno sniegu būs iespējams.

Slidotava Vienības laukumā no atkušņa nebaidās. To var izmantot pat tad, ja vidēja diennakts gaisa temperatūra ir +8 grādi. Cita lieta, ja ir lietus, kurš kausē ledu un apgrūtina slidošanu.

Tāpēc, ja līst stiprs lietus, atturieties no brauciena uz centru, bet apmeklējiet Ledus halli. Slidošanas laiku saraksts pieejams Olimpiskā centra mājas lapā Internetā.

Atzīmēsim, ka trase Stropos šajā ziemas sezonā arī nestāvēja dīkā, bet pašlaik tur ir minimāla sniega seguma kārta un slēpot nav iespējams. Cerēsim, ka februārī laiks būs atbilstošs slēpošanas baudīšanai.

Komunālās saimniecības darbinieki sola darīt visu iespējamo un palīdzēt dabai slēpju trases ierīkošanā.

Kaut arī pēdējos gadus ziema mūs nelutina ar saliem, tas nevar būt par iemeslu kurnēšanai. Kad ārā ir pelēcīgs un mitrs laiks, atcerieties par to, ka pilsētā tiek organizēti dažādi kultūras pasākumi. Sīkāku informāciju par tiem var apskatīties Daugavpils domes mājas lapā www.daugavpils.lv .

Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ