Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

08-01-2018

Par SIA “AADSO” realizēto projektu


Saskaņā ar 10.10.2017. parakstīto līgumu par Eiropas Savienības fonda projekta īstenošanu Nr.5.2.1.1/17/A/002 starp SIA “AADSO” un Centrālo finanšu un līgumu aģentūru Daugavpils pilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā tiek realizēts projekts “Materiāltehniskās bāzes iegāde šķiroto atkritumu savākšanas sistēmas kapacitātes uzlabošanai”.

Galvenais projekta mērķis ir ieviest dalītās atkritumu savākšanas pakalpojumus mājsaimniecībām un juridiskām personām vairākos noteiktos maršrutos, kas tiks nodrošināti ar projekta ietvaros iegādāto dalītai atkritumu vākšanai paredzēto specializēto automašīnu. Šī mērķa sasniegšanai SIA “AADSO” 2017.gada 27.decembrī ir izsludinājusi atklāto konkursu „Specializētās dalītās atkritumu vākšanas automašīnas piegāde projekta  „Materiāltehniskās bāzes iegāde šķiroto atkritumu savākšanas sistēmas kapacitātes uzlabošanai” ietvaros”, identifikācijas Nr. SIA AADSO 2017/16.

Projekta realizācijas viens no galvenajiem uzdevumiem ir veikt dalīto atkritumu savākšanu Daugavpils pilsētas pašvaldības administratīvajā teritorijā, tādējādi veicinot šī savāktā materiāla ekoloģiski pareizu un racionālu apsaimniekošanu – pārstrādi un reģenerāciju. Projekta veiksmīgai realizācijai, pirms specializētās automašīnas iegādes, tiks veikta projektā paredzētā sabiedrības informēšanas kampaņa, kurā skaidri un detāli pašvaldības iedzīvotājiem tiks izskaidrots, kādā veidā būs saņemami dalīti vākto atkritumu savākšanas pakalpojumi.

Projekta kopējās izmaksas sastāda 177 870,00 EUR, no kuriem 47 614,53 EUR jeb 32,39% sedz Kohēzijas fonds, projekta realizācijas kopējais ilgums ir noteikts 18 mēneši no līguma noslēgšanu par projekta realizāciju.

 

 

 

SIA “Atkritumu apsaimniekošanas Dienvidlatgales starppašvaldību organizācija”




Atpakaļ