Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

28-12-2017

Ar Sabiedrisko organizāciju fonda atbalstu Domes telpās tika atvērta fotoizstāde, veltīta Daugavpils cietoksnim (VIDEO)


Pašā gada nogalē Daugavpils domē tika atvērta foto izstāde, kuru organizēja fotostudija ,,Ezerzeme F”. Ekspozīcija ir veltīta Daugavpils cietoksnim. Tas ir gada darba apkopojums. Projekta līdzfinansētājs bija Daugavpils domes ,,Sabiedrisko organizāciju atbalsta fonds”.

Konkursa atlasē piedalījās 15 autori ar vairāk nekā 180 fotodarbiem, 29 no tiem tika iekļauti ekspozīcijā. Dalībnieku ģeogrāfija bez Latvijas iekļauj arī Ukrainu un Baltkrieviju, tāpēc konkursu var dēvēt par starptautisku. Izstādes organizētāju turpmākajos plānos ietilpst informatīvas fotogrāmatas izveidošana par leģendāro Daugavpils pieminekli.

Daugavpils dome augstu novērtēja padarīto darbu un uzskata, ka šajā projektā ieguldītie līdzfinansējuma līdzekļi pilnībā sevi attaisnojuši.

Jāatzīmē, ka Daugavpils domes ,,Sabiedrisko organizāciju atbalsta fonds” atbalsta 75% no kopējās dotā projekta summas. Maksimālais līdzfinansējuma apjoms ir 1500 un 300 eiro, ja ir nepieciešams projekta līdzfinansējums, kura pamatdaļu finansē cits fonds. Pasākumiem ir jānotiek Daugavpils pašvaldības teritorijā.

2017. gadā Daugavpils domes ,,Sabiedrisko organizāciju atbalsta fonds” piešķīra līdzfinansējumu 88 tūkstošu eiro apmērā 140 sabiedriskajām organizācijām.

Iesniegt pieteikumu līdzfinansējuma piešķiršanai var līdz 1. februārim, tāpēc ir vēl mēnesis, lai sabiedriskās organizācijas varētu noformēt visus nepieciešamos dokumentus. Pieteikumu paraugus un sīkāku informāciju par līdzfinansējuma piešķiršanas kārtību var atrast Daugavpils domes mājas lapā www.daugavpils.lv 

Domes sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ