Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

11-12-2017

9. decembrī Daugavpili apmeklēja Zviedrijas vēstniece Latvijā Annika Jagander


Zviedrijas vēstniece Daugavpilī nav pirmo reizi, bet tā ir pirmā oficiālā vizīte. Tās mērķis bija piedalīšanās Zviedrijas vēstniecības rīkotajā koncertā par godu Lūcijas dienai. Koncerts notika Daugavpils Marijas baznīcā. Bet pirms koncerta Annika Jagander viesojās Daugavpils Domē.

Ar Zviedrijas vēstnieci tikās Daugavpils Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims un Izglītības un kultūras jautājumu komitejas priekšsēdētājs Jānis Dukšinskis. Vēstniecei bija sagatavota prezentācija par Daugavpili. Tikšanās laikā tika runāts par Daugavpils attīstības jautājumiem, jaunajiem projektiem, par cietokšņa attīstības plāniem. Vēstniece atzina, ka Daugavpilij ir paveicies, jo ir unikāls objekts- Daugavpils cietoksnis, kas pievelk tūristus un liek būt lepniem daugavpiliešiem. Vēstniece tika informēta arī par dažādiem kultūras projektiem cietoksnī, tai skaitā par kara rekonstrukciju festivālu. Annika Jagander pastāstīja, ka arī Zviedrijā šī kustība ir populāra, tāpēc var sadarboties un, iespējams, ka Daugavpils festivālā varētu piedalīties arī vikingi.

Pēc tikšanās Daugavpils Domē Zviedrijas vēstniece atklāja Lūcijas dienai veltīto koncertu, kas Daugavpilī tiek rīkots otro gadu.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ