Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

06-12-2017

Ārkārtas Domes sēdē veikti grozījumi Centralizēto iepirkumu nodaļas nolikumā


5. decembrī notika Daugavpils Domes ārkārtas sēde, kurā Domes deputāti apstiprināja grozījumus Domes Centralizēto iepirkumu nodaļas nolikumā.

Grozījumu būtība:

1)    Tiek paplašināti Iepirkumu nodaļas uzdevumi nosakot, ka iepirkuma nodaļa organizēs iepirkumu procedūras kapitālsabiedrībām iepirkumos, kurās paredzamā līgumcena  (būvdarbiem, pakalpojumiem un preču piegādei) ir 500 000 eiro vai lielāka.

2)    Kartību, kādā nodaļa plānos un organizēs iepirkumus apstiprinās Domes priekšsēdētājs.

3)    Grozījumos  precizēti nodaļas darbinieku pienākumi sabiedrības informēšanai par iepirkumu līgumu publiskošanu, kuri ir noslēgti  rīkojot iepirkumu procedūras, izņemot iepirkumu līgumus, kuri ir noslēgti vispārīgās vienošanās ietvaros, kā arī šo iepirkumu līgumu sagatavošanas kārtību. Ņemot vērā esošo praksi, līgumu publiskošanu, kuri ir noslēgti vispārīgās vienošanās ietvaros un to sagatavošanu nodrošina attiecīgā iestāde.

4)     Grozījumi paredz, ka turpmāk, iepirkuma nodaļas speciālistiem būs iespēja pieprasīt un saņemt ne tikai no Domes struktūrvienībām un budžeta iestādēm, bet arī no kapitālsabiedrībām nodaļas uzdevumu veikšanai nepieciešamo informāciju.

 

Domes Sabiedrisko attiecību nodaļa, Domes Juridiskais departaments

 




Atpakaļ