Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

24-11-2017

Daugavpili apmeklēja VAS “Valsts nekustamie īpašumi” jaunā valde


24. novembrī VAS “Valsts  nekustamie īpašumi” jaunā valde un valdes priekšsēdētājs Ronalds Neimanis tikās ar Daugavpils domes vadību, speciālistiem, kuri attīsta Daugavpils cietoksni.

Attīstības departamenta speciālisti sagatavoja prezentāciju par Daugavpils cietokšņa reģenerāciju- jau paveikto un nākotnes plāniem- par Martinsona mājas, motormuzeja, kempinga izveidi cietokšņa teritorijā. Bet pašvaldība vēlējās dzirdēt arī VAS “Valsts nekustamie īpašumi” redzējumu par valsts īpašumu nākotni cietokšņa teritorijā, jo valstij piederošo objektu cietoksnī ir daudz. Daugavpils pašvaldība ir gatava ciešai sadarbībai. Daugavpils Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims uzsvēra, ka pašvaldības speciālisti ir lieli entuziasti un patrioti, tāpēc tik daudz jau izdarīts, pašvaldība ir ļoti ieinteresēta iet tālāk.

Tikšanās laikā tika runāts par privāto investoru piesaistes iespējām, valsts institūciju izvietošanas iespējām cietokšņa teritorijā, tam izmantojot tieši valstij piederošās ēkas.

VAS “Valsts nekustamie īpašumi” valdes priekšsēdētājs uzskata, ka pašvaldībai ir ļoti skaidrs redzējums par cietokšņa attīstību un ir liels prieks, ka pašvaldībā strādā entuziasti, tāpēc ir gatavs  sadarbībai Daugavpils cietokšņa tālākā attīstībā.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ