Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

16-11-2017

Deputāti uzklausīja vīziju par sporta objektu attīstību 2018-2020. gadā


Izglītības un kultūras jautājumu komitejas deputāti uzklausīja Sporta un jaunatnes departamenta speciālistu sagatavoto vīziju par Daugavpils sporta objektu tālāko attīstību.

Ziņotājs bija departamenta vadītāja p.i. Mihails Jenbajevs. Sagatavotā informācija parādīja, kādā stāvoklī ir šobrīd sporta bāzes, kas ir jāizdara nākošajos gados. Ledus hallē ir nepieciešama rekonstrukcija, jāturpina attīstīt Stropu rajonu, tai skaitā pludmales zonu, jāpaplašina ir sporta bāze “Dzintariņš”. Sporta nozares speciālisti uzskata, ka sporta komplekss “Celtnieks” ir pilnībā novecojis, tāpēc ir nepieciešama projektēšana rekonstrukcijai. Vieglatlētikas manēža ir remontēta, bet ēkai ir nepieciešama fasādes renovācija. Sporta bāzē Kandavas ielā ir jāveic ventilācijas sistēmu rekonstrukciju un grīdu nomaiņu. Tuvākajos gados būs jārisina jautājums par šautuves pārcelšanu. Šobrīd rit darbi sporta zālē, kura atrodas Kultūras pilī. Boksa zāli pārcels uz modernām telpām Cietokšņa ielā.

Pēdējos gados pilsētā tapuši pilnīgi jauni sporta objekti, piemēram, Esplanādes parks, sporta trase Stropos. Šos objektus arī jāattīsta tālāk. Aktuāla ir vēl viena ļoti grandioza būve- vieglatlētikas stadions Vidzemes ielā.

Šī informācija deputātiem bija nepieciešama, jo notiek darbs pie 2018. gada pašvaldības budžeta veidošanas, ir jāplāno izdevumi arī sportam.

Prezentācija

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ