Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

31-10-2017

Krievijas ģenerālkonsuls Andrejs Vladimirovs vēlas veicināt ekonomiskās saites ar Krieviju


Kopš šī gada augusta Daugavpilī strādā jauns Krievijas ģenerālkonsuls Andrejs Vladimirovs. 31. oktobrī viņš apmeklēja Daugavpils Domi, kur tikās ar Domes vadību- priekšsēdētāju Rihardu Eigimu un 1. vietnieku Igoru Prelatovu.

Bija sagatavota prezentācija par Daugavpili- vēsturi, ekonomiku, pašvaldības struktūru, izglītību, kultūru, sportu.

Daugavpils Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims izteica cerību, ka sadarbība ar Krievijas ģenerālkonsulātu būs cieša, to pierādīja ģenerālkonsulāta darbinieku operatīvā darbība palīdzot Daugavpils Jautro un atjautīgo kluba komandai. Rihards Eigims izteica ģenerālkonsulam lielu pateicību par palīdzību vīzu noformēšanā, lai pilsētas komanda varētu piedalīties spēlēs Krievijā, kur ieguva galveno balvu. Andrejs Vladimirovs izteica vēlmi tikties personīgi ar Daugavpils komandu.

Andrejs Vladimirovs pastāstīja, ka Daugavpilī jūtas komfortabli, cilvēki ir ļoti viesmīlīgi, aktīvi. Viņš uzsvēra, ka saskata lielas iespējas sadarbības attīstībai. Viena no viņa darba prioritātēm būs ekonomiskā sadarbība, iespēja attīstīt dzelzceļa satiksmi starp Daugavpili un Sanktpēterburgu, uzņēmēju apmaiņu. Ģenerālkonsuls uzskata, ka ir jāattīsta sadarbība ar sadraudzības partneri- Maskavas Centra apgabalu, kas ir apsīkusi.

Domes vadība pateicās par ieinteresētību sadarbības veicināšanā un apliecināja, ka Daugavpils ir atvērta dialogam.

 

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ