Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

20-09-2017

Vienīgā problēma Lokomotīvju remonta rūpnīcā ir kadru trūkums


Daugavpils Lokomotīvju remonta rūpnīcā problēmu nav. Vienīgā ir kadru trūkums, ko šobrīd mēģina risināt. Par to Daugavpils Domes priekšsēdētāju Rihardu Eigimu informēja jaunais rūpnīcas valdes priekšsēdētājs Vladimirs Kononovs.

 Kopš šī gada 18. septembra Daugavpils Lokomotīvju remonta rūpnīcas valdes priekšsēdētājs ir Valērijs Kononovs. 20. septembrī viņš ieradās Daugavpils Domē, lai tiktos ar Daugavpils Domes priekšsēdētāju Rihardu Eigimu.

Rūpnīcas valdes priekšsēdētājs Vladimirs Kononovs un valdes loceklis Gatis Kamarūts pastāstīja, ka šobrīd rūpnīcai nav problēmu ar pasūtījumiem, nāk pasūtījumi no Ukrainas, Krievijas, Vācijas. Domes priekšsēdētājs tika informēts par to, kas šobrīd notiek rūpnīcā. Darba pietiekot, rūpnīcā strādā vairāk kā 600 cilvēki, bet darba roku ļoti trūkst. Trūkst virpotāju, metinātāju un citu speciālistu, tāpēc rūpnīcas vadība intensīvi meklē jaunos darbiniekus. Tiek braukts pa visu reģionu, tiek apmeklētas profesionālās izglītības iestādes jauna darbaspēka meklējumos. Rihards Eigims bija pārsteigts par ļoti pozitīvu informāciju, jo pēdējā laikā sabiedrībā daudz runā par Lokomotīvju remonta rūpnīcas lielajām problēmām, tāpēc ir pozitīvi, ka rūpnīca strādā un attīstās un piedāvā darbavietas.

Daugavpils Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims tuvākajā laikā plāno apmeklēt Lokomotīvju remonta rūpnīcu.

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.

 




Atpakaļ