Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

18-09-2017

Īpašuma komisijas sēde


Daugavpils pilsētas domes

Īpašuma komisijas sēdes

darba kārtība

2017.gada 19.septembrī plkst.14.00

Krišjāņa Valdemāra ielā 1, Daugavpilī,

Domes sēžu zālē

 

  1. Par līdzfinansējuma piešķiršanu dzīvojamās mājas Vecpils ielā 15, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  2. Par līdzfinansējuma piešķiršanu dzīvojamās mājas Turaidas ielā 33, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  3. Par līdzfinansējuma piešķiršanu dzīvojamās mājas Andreja Pumpura ielā 44, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  4. Par līdzfinansējuma piešķiršanu dzīvojamās mājas Aptiekas ielā 21, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  5. Par līdzfinansējuma piešķiršanu dzīvojamās mājas Siguldas ielā 2A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  6. Par līdzfinansējuma piešķiršanu dzīvojamās mājas Valkas ielā 34, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  7. Par līdzfinansējuma piešķiršanu dzīvojamās mājas Turaidas ielā 58, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

Ziņotājs: SIA “Daugavpils ūdens” komercdirektors A.Semjonovs.




Atpakaļ