Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

14-09-2017

Ar Domes vadību tikās EP Vietējo un reģionālo pašvaldību kongresa pārstāvji


14. septembrī Daugavpili  apmeklēja Eiropas Padomes Vietējo un reģionālo pašvaldību kongresa pārstāvji. Vizīte sākās ar tikšanos Daugavpils Domē.

Tā ir monitoringa vizīte, kuras laikā kongresa delegācija koncentrē uzmanību uz galvenajiem Eiropas standartiem vietējās demokrātijas jomā, Eiropas vietējo pašvaldību hartas standartiem. Galvenais vizītes mērķis ir gūt vispārīgu priekšstatu par situāciju valstī, tāpēc viņiem svarīgi ir apmeklēt dažādus reģionus.

Ar kongresa delegāciju tikās un atbildēja uz viņu jautājumiem Domes priekšsēdētājs Rihards Eigims un viņa vietnieks Aivars Zdanovskis. Tikšanās laikā tika runāts par Daugavpilī realizētajiem projektiem, viesi interesējās, vai pašvaldība ir apmierināta ar projektu finansējumu. Skarts tika izglītības jautājums, jautāja par šīs jomas finansējuma apmēru Daugavpilī. Kongresa pārstāvji vēlējās noskaidrot arī Daugavpils Domes vadības viedokli par teritoriālo reformu un novadu apvienošanu. Tikšanās noslēgumā viesi pateicās par uzņemšanu un izsmeļošajām atbildēm.

 

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ