Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

17-08-2017

Notiks Dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmuma (DzKSU) reorganizācija


16. augustā notikušajā Daugavpils daudzdzīvokļu māju vecāko un Domes,  DzKSU vadības sanāksmē Daugavpils mērs Andrejs Elksniņš paziņoja visiem klātesošajiem par nepieciešamību mainīt uzņēmuma DzKSU darbu un pastāstīja par pašvaldības prioritātēm tuvākajiem 3-4 gadiem.

Ar māju vecākajiem plānots rīkot vēl apmēram 12 tikšanās katrā mikrorajonā atsevišķi. Tas nepieciešams daudz efektīvākai sadarbībai Daugavpils Domes finansētajos projektos un problemātisko māju, pagalmu un arī mikrorajonu noskaidrošanai, jo ātri jārisina prioritārās problēmas.

Jaunā Domes vadība jau izstrādājusi plānu 3 gadiem, kas saistīts ar pagalmu un iekšpagalmu ielu sakārtošanu. Māju siltināšanas programmas “ALTUM” līdzfinansējumu plānots palielināt no 50% līdz 80%. Palielinās arī citas pašvaldības līdzfinansēšanas programmas, kas paredz logu nomaiņu, māju sienu siltināšanu  un māju renovācijas dokumentācijas sagatavošanu. DzKSU uzdots daudz efektīvāk strādāt, lai risinātu nesadalītā ūdens problēmu, sakārtot sadzīves atkritumu izvešanas kārtību un uzsākt daudzdzīvokļu māju balkonu remontu.

Pēc tikšanās ar pilsētas iedzīvotājiem  Daugavpils mērs pieņēma DzKSU vadītāja Jevģēnija Olenova atlūgumu.

“Jaunai pilsētas vadībai ir cits redzējums par uzņēmuma DzKSU tālāko darbu, man atliek novēlēt veiksmi. Skaidrs, ka nedrīkst pieļaut uzņēmuma stagnāciju, ir jāattīstās. Tas ir normāli, ka jaunas idejas realizēs dzīvē arī jauns uzņēmuma vadītājs”, uzskata Jevģēnijs Olenovs.

Tuvākajā laikā tiks sasaukta akcionāru sapulce, kuras laikā lems par uzņēmuma DzKSU darba reorganizāciju.




Atpakaļ