Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

03-08-2017

Deputātiem skaidroja Stropu promenādes izbūves projekta apjoma samazināšanas iemeslus


3. augustā, Daugavpils pilsētas domes Attīstības komitejas sēdes laikā deputāti noklausījās pašvaldības iestādes ,,Komunālās saimniecības pārvalde” vadītāja vietnieka Artūra Džeriņa ziņojumu par projekta ,,Jauno Stropu promenādes izbūve un pludmales labiekārtojums Daugavpilī” būvdarbu apjomu samazinājumu.

Kā paskaidroja deputātiem, projekta apjoma samazināšana notika sakarā ar būvatļaujas apturēšanu un nekvalitatīvo būvprojektu.

Kopējais veicamā darba posms bija plānots 2655 m. Sakarā ar izveidojušos situāciju tika piedāvāts pabeigt būvdarbus 950 m lielā promenādes posmā no slimnīcas uz Stropu ezera pusi, bet pārējos projekta darbus apturēt.

Domes priekšsēdētāja vietniece Līvija Jankovska uzsvēra, ka šis projekts ir ļoti aktuāls pilsētai. Informācija par notiekošo ar šo projektu jāprecizē, jāinformē deputāti un pilsētnieki par to, kāpēc projekta darbi jāaptur.

Domes priekšsēdētāja vietnieks, Attīstības komitejas priekšsēdētājs Valērijs Kononovs lika Būvvaldei un Komunālajai saimniecībai izstrādāt skaidrojumu un iespējamos variantus visu ieplānoto projekta darbu pabeigšanai.




Atpakaļ