Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

19-07-2017

Finanšu komitejā lems par līdzekļu piešķiršanu Latvijas Jaunatnes Olimpiādes laureātu apbalvošanai


Daugavpils pilsētas dome plāno apbalvot Latvijas Jaunatnes Olimpiādes dalībniekus un trenerus par iegūtajām godalgotajām vietām. Finanšu komitejas sēdes laikā tiks izskatīts lēmuma projekts par līdzekļu piešķiršanu no pamatbudžeta programmas “Izdevumi neparedzētiem gadījumiem” sportistu apbalvošanai.

Kā zināms šogad no 7. līdz 9. jūlijam Daugavpils delegācija devās uz Cēsīm, lai piedalītos Latvijas Jaunatnes Olimpiādē, kas ir valsts mēroga sacensības, kurās piedalās novadu un republikas nozīmes pilsētu komandas. Olimpiādei noslēdzoties, Daugavpils komanda ierindojās godpilnajā otrajā vieta ar izcīnītām 73 medaļām (28 - zelta, 22 - sudraba, 23 bronzas medaļas), daugavpiliešus apsteidza tikai galvaspilsētas sportisti.

Daugavpils sportisti piedalījās tādos sporta veidos kā airēšana, basketbols, bokss, brīvā cīņa, džudo, futbols, karatē, paukošana, peldēšana, svarcelšana, šaušana, taekvondo, teniss, triatlons, vieglatlētika, vingrošana.

Īpaši augstus sasniegumus Daugavpils sportisti uzrādīja airēšanā, brīvajā cīņā, svarcelšanā un taekvondo. Panākumi mūsu komandām bija arī futbolā – 1. vieta, volejbolā sievietēm – 2.vieta, volejbolā vīriešiem – 4. vieta. Godalgotas vietas tika iegūtas arī karatē, paukošanā, triatlonā, šaušanā un tenisā.

Priecājamies un lepojamies ar Daugavpils sportistu un treneru sasniegumiem!

 

Daugavpils Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ