Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

17-07-2017

Domes vadība iepazinās ar situāciju sporta bāzē “Dzintariņš”


17. jūlijā Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja 1. vietnieks Rihards Eigims, deputāts Igors Prelatovs  un Sporta un jaunatnes departamenta vadītāja p.i. Mihails Jenbajevs devās iepazīšanās vizītē uz sporta bāzi “Dzintariņš”, lai pārliecinātos, kādā stāvoklī ir sporta bāze, kura iepriekšējā Domes sasaukuma laikā tika nodota apsaimniekošanā Daugavpils Olimpiskajam centram.

Mihails Jenbajevs norādīja, ka sporta bāzei “Dzintariņš” ir nepieciešami uzlabojumi, jo šobrīd ir izveidojusies situācija, ka bāze intensīvi strādā tikai vasaras periodā, bet pārējos deviņus mēnešus nav novērojums tik liels pieprasījums pēc kompleksa.

Tika konstatēts, ka vairāki objekti, kas atrodas sporta bāzē neatbilst mūsdienu prasībām un ir pat avārijas stāvoklī. Deputāti izteica vēlmi attīstīt sporta bāzi “Dzintariņš”, būvējot sporta laukumus, rekonstruējot viesu mājas un pārbūvējot ēdnīcu.

Daugavpils pilsētas domes deputāts Igors Prelatovs novērtējot sporta bāzes stāvokli, izteica viedokli, ka “dažus objektus vieglāk ir nojaukt nekā remontēt”. Viņš atzina, ka vadības nostāja ir attīstīt sporta bāzi “Dzintariņš”, lai tā būtu pievilcīga ne tikai pilsētas iedzīvotājiem, bet arī ārzemju sportistiem un galvenais uzdevums, lai sporta bāze aktīvi tiktu izmantota ne tikai vasaras periodā, bet arī ziemas periodā.

 

Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ