Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

26-06-2017

Par Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāju ievēlēts Andrejs Elksniņš (VIDEO)


26. jūnijā notika Daugavpils pilsētas Domes ārkārtas sēde. Tā ir pirmā jaunā sasaukuma deputātu sēde. Tika ievēlēti  Daugavpils Domes priekšsēdētājs un viņa vietnieki.

Sēdi atklāja Daugavpils vēlēšanu komisijas priekšsēdētāja Anna Kokina. Viņa alfabēta kārtībā nosauca deputātus.

 Jaunievēlētie Daugavpils Domes deputāti:

Andrejs Elksniņš, Anatolijs Gržibovskis, Valērijs Kononovs, Mihails Lavrenovs, Marjana Ivanova- Jevsejeva (“Saskaņa” sociāldemokrātiskā partija),

 Rihards Eigims, Aivars Zdanovskis, Igors Prelatovs, Līvija Jankovska  (“Mūsu partija”),

Jānis Lāčplēsis, Jānis Dukšinskis, Aivars Broks, Reinis Joksts, Helēna Soldatjonoka, Inguna Kokina (“Latgales partija”).

Administrācijas vārdā jaunievēlētos deputātus sveica Domes izpilddirektore Inga Goldberga.

Deputāti ievēlēja Balsu skaitīšanas komisiju- priekšsēdētājs Anatolijs Gržibovskis, sekretārs Aivars Broks un komisijas loceklis Igors Prelatovs.

Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja amatam bija izvirzīti divi kandidāti- Andrejs Elksniņš un Jānis Lāčplēsis. Balsošana atklāta. Ar 9 balsīm par Daugavpils Domes priekšsēdētāju ievēlēts Andrejs Elksniņš. Viņš turpināja Domes sēdes darbu- izvirzīja Domes priekšsēdētāja 1. vietnieka amata kandidātu Rihardu Eigimu. Par priekšsēdētāja 1. vietnieku ievēlēts Rihards Eigims. Par Domes priekšsēdētāja vietnieka amata kandidātu tika izvirzīta Līvija Jankovska.  Par Domes priekšsēdētāja vietnieci ievēlēta Līvija Jankovska.

Pēdējais darba kārtības jautājums bija par grozījumiem Daugavpils Domes saistošajos noteikumos Nr.5 “Daugavpils pilsētas pašvaldības nolikums”, grozījumi paredz Domes priekšsēdētāja trešā vietnieka ievēlēšanu.

Daugavpils Domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa.




Atpakaļ