Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

09-06-2017

Daugavpilī ieradušās delegācijas no sadraudzības un sadarbības pilsētām


Arī šogad, ar sev raksturīgo viesmīlību, svinēt kopā pilsētas svētkus Daugavpils aicināja savus sadraudzības un sadarbības partnerus. 9. jūnijā mūsu draugu delegācijas uzņēma Daugavpils Domē.

Domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis izteica prieku, ka Daugavpils draugi ir kopā ar daugavpiliešiem un svin pilsētas dzimšanas dienu. Daudzi savienos svētku svinēšanu arī ar pieredzes apmaiņu, lai aizvestu līdzi pašu labāko, interesantāko par Daugavpili. Lāčplēša kungs uzsvēra, ka tautas diplomātija palīdz politiķiem nesalauzt šo pasauli. Viņš izteica prieku, ka sadarbība pilnveidojas, piemēram, ar Lietuvu un Baltkrieviju, kuri aktīvi piedalās pārrobežu projektos. Jānis Lāčplēsis novēlēja visām pilsētām labklājību un izaugsmi.

Delegāciju vadītāji pateicās par uzaicinājumu un viesmīlību, par atvērtību sadarbībai un vēlmi šo sadarbību attīstīt. Viesi ir atveduši dāvanas no savām pilsētām, kas papildinās jau esošo Sadraudzības pilsētu galeriju. Bet Daugavpils saviem draugiem dāvāja īpaši izveidotus Daugavpils pulksteņus.

 

Svētku reizē kopā ar daugavpiliešiem ir delegācijas no Paņevežas (Lietuva), Bobruiskas, Vitebskas (Baltkrievija), Maskavas centrālā apgabala, Narofominskas, Pleskavaas (Krievija), Harkovas (Ukraina), Radomas, Poznaņas, Elkas (Polija), Batumi (Gruzija), kā arī Latvijas pašvaldību savienības Izpilddirektoru asociācijas sadarbības partneru delegācija no Čehijas un Lielbritānijas.

 

Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ