Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

02-06-2017

Anastasija Grigorjeva saņēma pašvaldības piešķirto naudas balvu


Piektdien, 2.jūnijā Daugavpils pilētas domes priekšsēdētājs Jānis Lāčplēsis pasniedza pašvaldības piešķirtās naudas balvas par izcīnīto otro vietu Eiropas pieaugušo  čempionātā brīvajā cīņā Anastasijai Grigorjevai un viņas trenerei Ļubovai Kopilovai.

Eiropas čempionāts brīvajā cīņā maijā sākumā norisinājās Serbijas trešajā lielākajā pilsētā Novi Sadā. Četrkārtējā Eiropas čempione Anastasija Grigorjeva uzvarēja trijās cīņās un kvalificējās meistarsacīkšu finālam, kur piekāpās Krievijas sportistei Ļubovai Ovčarovai.

Tikšanās laikā ar Domes priekšsēdētāju Anastasija atzina, ka galvenais šī gada starts viņai būs Pasaules čempionāts, bet Eiropas čempionāts tika izmantots, lai iegūtu vairāk cīņu pieredzi. Sportiste pateicās pašvaldības vadībai par sniegto atbalstu, nodrošinot apstākļus, kas ļauj sagatavoties visaugstākā līmeņa sacensībām.

Daugavpils mērs Jānis Lāčplēsis atzina, ka Anastasijai augsta līmeņa sportiste un viņas sasniegumi rada prieku un lepnumu ne tikai daugavpiliešiem, bet arī visai Latvijai. Mērs ir pārliecināts, ka Eiropas čempionāta sudrabs ir vēl viens pakāpiens uz jaunām sportiskām virsotnēm.

 

Daugavpils pilsētas domes Sabiedrisko attiecību un mārketinga nodaļa




Atpakaļ