Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

10-04-2017

Šodien notiks saņemto priekšlikumu un institūciju atzinumu par lokālplānojumu Jaunbūves mikrorajonā izskatīšanas sanāksme


10. aprīlī plkst. 17:00 Domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā, Raiņa ielā 28, Daugavpilī, 3.stāvā. notiks sanāksme, kurā tiks izskatīti publiskās apspriešanas laikā saņemtie priekšlikumi un institūciju atzinumi.

 23. februārī  Daugavpils pilsētas domes sēdē tika pieņemts lēmums Nr. 81 (prot. Nr. 5, 22§) „ Par lokālplānojuma „Lokālplānojums zemes vienībām Jaunbūves mikrorajonā, Višķu, Kauņas un Slāvu ielu rajonā” redakcijas nodošanu publiskajai apspriešanai un institūciju atzinumu saņemšanai” .

Publiskās apspriešana notika no 7. marta  līdz 5. aprīlim.

Publiskās apspriešanas sanāksme notika: 28. martā. plkst. 17:00 Domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā, Raiņa ielā 28, Daugavpilī, 3.stāvā.

Rakstiskus priekšlikumus varēja iesniegt līdz 5. aprīlim Domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā, Raiņa ielā 28, Daugavpilī, LV-5401 vai elektroniski sūtīt uz e-pasta adresēm inta.ruskule@daugavpils.lv.

Ar lokālplānojuma 1.0.redakcijas materiāliem var iepazīties portālā ĢeoLatvija https://www.geolatvija.lv  vai Daugavpils pilsētas pašvaldības mājas lapā https://www.daugavpils.lv sadaļā Publiskā/sabiedriskā apspriešana, kā arī darba dienās Domes Pilsētplānošanas un būvniecības departamentā, Raiņa ielā 28, Daugavpilī, 3.stāvā.

Lokālplānojuma izstrādātājs: SIA „ARHIS”, Raiņa iela 26B, Daugavpils, LV-5401, e-pasts: olga@arhis.eu

 

Informāciju sagatavoja: Inta Ruskule, Lokālplānojuma izstrādes vadītāja, Pilsētplānošanas un būvniecības departamenta Pilsētplānošanas nodaļas vadītāja, tālr. -  65407784




Atpakaļ