Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

14-10-2016

Īpašuma komisijas sēde


Daugavpils pilsētas domes

Īpašuma komisijas sēdes

darba kārtība

2016.gada 18.oktobrī plkst.11.15

Krišjāņa Valdemāra ielā 1, Daugavpilī,

Domes mazajā zālē

 

 

  1. Par Īpašuma komisijas priekšsēdētāja ievēlēšanu.
  2. Par Īpašuma komisijas priekšsēdētāja vietnieka ievēlēšanu.
  3. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Aiviekstes ielā 3, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  4. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Jelgavas ielā 74, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  5. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Miera ielā 3A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  6. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Valmieras ielā 75, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  7. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Gaujas ielā 22, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  8. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Ceru ielā 2, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  9. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma A.Pumpura ielā 75, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  10. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Blaumaņa ielā 25, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  11. Par grozījumiem Īpašuma komitejas 06.09.2016. lēmumā Nr.118 “Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Puškina ielā 47, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai”.

 

Ziņotājs:

SIA “Daugavpils ūdens” komercdirektors A.Semjonovs




Atpakaļ