Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

05-09-2016

Daugavpils pilsētas domes Īpašuma komitejas sēde


Daugavpils pilsētas domes

Īpašuma komitejas sēdes

darba kārtība

2016.gada 6.septembrī plkst.11.00

Krišjāņa Valdemāra ielā 1, Daugavpilī,

                                                           Domes mazajā zālē

 

 

  1. Par zemes gabalu nodošanu atsavināšanai.
  2. Par nekustamā īpašuma Kauņas ielā 134-2, Daugavpilī, atsavināšanu.
  3. Par zemes vienības, kadastra apzīmējums 05000043322, Smilšu ielā 26, Daugavpilī, iegūšanu Daugavpils pilsētas pašvaldības īpašumā.

Ziņotājs:

Daugavpils pilsētas domes Īpašuma pārvaldīšanas departamenta vadītāja p.i. I.Funte

4. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Vītolu ielā 41, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

5. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Valmieras ielā 36, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

6. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Ventspils ielā 50, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

7. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Valkas ielā 13, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

8. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Balvu ielā 15, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

9. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Plūdu ielā 7, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

10. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Mazā Medus ielā 26, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

11. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Noras ielā 77, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

12. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Ventspils ielā 47, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

13. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Sēlijas ielā 16, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

14. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Ceru ielā 2V, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

15. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Avotu ielā 8, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

16. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Bauskas ielā 51, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

17. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Puškina ielā 47, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

18. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Avotu ielā 10, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

19. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Līksnas ielā 20, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

20. Par Īpašuma komitejas lēmumu atcelšanu. 

Ziņotājs:

SIA “Daugavpils ūdens” komercdirektors A.Semjonovs

 




Atpakaļ