Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

16-08-2016

Ārkārtas Mājokļu komitejas sēde


Daugavpils pilsētas domes

Ārkārtas

Mājokļu komitejas sēde

2016.gada 18.augustā  plkst.14.30

Krišjāņa Valdemāra ielā 1

Domes sēžu zālē

 

Darba kārtība:

1. Par dzīvojamās telpas īres līguma pagarināšanu sociālajā mājā Šaurā ielā 28.

Ziņotājs – Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests” Sociālās mājas vecākā sociālā darbiniece I.Šuļga

 

2. Par sociālā dzīvokļa statusa un sociālā dzīvokļa īres līguma termiņa pagarināšanu Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests” Sociālo pakalpojumu nodaļas Sociālo pakalpojumu organizēšanas un sociālā darba sektora pilngadīgām personām klientiem.

Ziņotājs – Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests”  Sociālo pakalpojumu nodaļas Sociālo pakalpojumu organizēšanas un sociālā darba sektora pilngadīgām personām vecākā sociālā darbiniece Silvija Čerenko

 

3. Par sociālā dzīvokļa statusa un sociālā dzīvokļa īres līguma termiņa pagarināšanu Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests” Sociālo pakalpojumu nodaļas Sociālo pakalpojumu organizēšanas un sociālā darba sektora personām ar invaliditāti un veciem ļaudīm  klientiem.

Ziņotājs – Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests”  Sociālo pakalpojumu nodaļas Sociālo pakalpojumu organizēšanas un sociālā darba sektora personām ar invaliditāti un veciem ļaudīm vecākā sociālā darbiniece L.Krasņikova.

 

4. Par sociālā dzīvokļa statusa un sociālā dzīvokļa īres līguma termiņa pagarināšanu Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests” Sociālo pakalpojumu nodaļas Sociālo pakalpojumu organizēšanas un sociālā darba sektora ģimenēm ar bērniem klientiem.

Ziņotājs – Daugavpils pilsētas pašvaldības iestādes “Sociālais dienests”  Sociālo pakalpojumu nodaļas Sociālo pakalpojumu organizēšanas un sociālā darba sektora ģimenēm ar bērniem vecākā sociālā darbiniece O.Paļčune.

5. Par dzīvojamās telpas īres līguma pagarināšanu.

6 . Par dzīvojamās telpas īres līguma grozīšanu.

7. Par uzņemšanu uzskaitē palīdzības sniegšanai dzīvokļa jautājumu risināšanā pirmām kārtām.

8. Par uzņemšanu uzskaitē palīdzības sniegšanai dzīvokļa jautājumu risināšanā vispārējā kārtībā.

9. Par uzņemšanu uzskaitē pašvaldības īrētās dzīvojamās telpas apmaiņā pret citu īrējamo pašvaldībai dzīvojamo telpu.

10. Par pašvaldības palīdzību īrētās dzīvojamās telpas apmaiņā pret citu īrējamo dzīvojamo telpu.

11. Par dzīvojamās telpas izīrēšanu personām, kuras reģistrētas  pašvaldības piederošās dzīvojamās telpas izīrēšanas reģistrā nodrošināšanai ar dzīvojamo telpu vispārējā kārtībā.

12. Par sociālās dzīvojamās telpas izīrēšanu.

Ziņotājs – Daugavpils pilsētas domes Īpašuma pārvaldīšanas departamenta Dzīvokļu nodaļas vadītāja J.Cinne

 

13. Par prasības iesniegšanu tiesā prasībā par personu izlikšanu no pašvaldības piederošajām dzīvojamām telpām sakarā ar parādiem par   dzīvojamo telpu īri un komunālajiem pakalpojumiem (t.sk. siltumenerģijas piegādi).

Ziņotājs – SIA „Daugavpils dzīvokļu un komunālās saimniecības uzņēmums” juriskonsulte P.Bogdanova




Atpakaļ