Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

12-08-2016

Īpašuma komitejas sēde


Daugavpils pilsētas domes

Īpašuma komitejas sēdes

darba kārtība

2016.gada 16.augustā plkst.10.00

Krišjāņa Valdemāra ielā 1, Daugavpilī,

Domes mazajā zālē

 

  1. Par zemes gabalu nodošanu atsavināšanai.
  2. Par dzīvojamās mājas Butļerova ielā 8, Daugavpilī, dzīvokļa īpašuma Nr.1 nodošanu atsavināšanai.
  3. Par dzīvojamās mājas Rīgas ielā 83A, Daugavpilī, dzīvokļa īpašuma Nr.2 nodošanu atsavināšanai.

Ziņotājs:

Daugavpils pilsētas domes Īpašuma pārvaldīšanas departamenta vadītāja p.i. I.Funte

  1. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Arendoles ielā 7A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  2. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Aglonas ielā 28, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  3. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Bumbieru ielā 9A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  4. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Līksnas ielā 48, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  5. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Ventspils ielā 14, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  6. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma A.Pumpura ielā 41A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  7. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Sēlijas ielā 120, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  8. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Arodu ielā 45A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  9. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Skuju ielā 17, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  10. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Staru ielā 52, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  11. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Vītolu ielā 28, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  12. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Plūdu ielā 13, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  13. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Rasas ielā 2, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  14. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Randenes ielā 10A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  15. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Aiviekstes ielā 55, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  16. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Martas ielā 7A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  17. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Pieneņu ielā 1, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  18. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Valmieras ielā 75A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  19. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Blaumaņa ielā 5, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  20. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Garā ielā 93, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  21. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Miera ielā 130, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  22. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Līksnas ielā 7/Cīruļu ielā 10, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  23. Iesnieguma par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Smilšu ielā 30, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai izskatīšana.
  24. Par Īpašuma komitejas lēmumu atcelšanu.

 

Ziņotājs:

SIA “Daugavpils ūdens” komercdirektors A.Semjonovs




Atpakaļ