Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

01-08-2016

Īpašuma komitejas sēde


Daugavpils pilsētas domes

Īpašuma komitejas sēdes

darba kārtība

2016.gada 2.augustā plkst.11.00

Krišjāņa Valdemāra ielā 1, Daugavpilī,

 Domes mazajā zālē

 

 

  1. Par zemes gabalu nodošanu atsavināšanai.

Ziņotājs:

Daugavpils pilsētas domes Īpašuma pārvaldīšanas departamenta vadītāja p.i. A.Nikolajevs

2. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Lapu ielā 8, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

3. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Valkas ielā 69, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

4. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Skolas ielā 5, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

5. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Siguldas ielā 9A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

6. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Mazā Medus ielā 15, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

7. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Ceru ielā 3, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

8. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Puškina ielā 6, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

9. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Tirgus laukums 4, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

10. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Naujenes ielā 49, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

11. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Ventspils ielā 42, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

12. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Bauskas ielā 63, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

13. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Jelgavas ielā 53A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

Ziņotājs:

SIA “Daugavpils ūdens” komercdirektors A.Semjonovs





Atpakaļ