Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

18-07-2016

Īpašuma komitejas sēde


Daugavpils pilsētas domes

Īpašuma komitejas sēdes

darba kārtība

2016.gada 19.jūlijā plkst.11.00

Krišjāņa Valdemāra ielā 1, Daugavpilī,

 Domes mazajā zālē

 

  1. Par dzīvojamās mājas Cēsu ielā 14, Daugavpilī, dzīvokļa īpašuma Nr.62 nodošanu atsavināšanai.

 

Ziņotājs:

Daugavpils pilsētas domes Īpašuma pārvaldīšanas departamenta vadītāja p.i. I.Funte

  1. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Staru ielā 72, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  2. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Randenes ielā 14A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  3. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Plūdu ielā 3, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  4. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Niedru ielā 18A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  5. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Veidenbauma ielā 22, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  6. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Blaumaņa ielā 24A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  7. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Komunālā ielā 19, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  8. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Veidenbauma ielā 17A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  9. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Veidenbauma ielā 23A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  10. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Baznīcas ielā 131, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  11. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Jātnieku ielā 69, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  12. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Veidenbauma ielā 15, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  13. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Cīruļu ielā 6, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

Ziņotājs:

SIA “Daugavpils ūdens” komercdirektors A.Semjonovs




Atpakaļ