Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

28-01-2011

Labklājības ministre atzinīgi novērtēja Daugavpils pašvaldības sociālo politiku


28. janvārī labklājības ministre Ilona Jurševska tikās ar Daugavpils Domes priekšsēdētāju Jāni Lāčplēsi, vietnieci, Sociālo lietu pārvaldes vadītāju Žannu Kulakovu. Sarunā piedalījās Labklājības ministrijas Valsts sekretārs Ringolds Beinarovičs, Saeimas deputāts Rihards Eigims un Daugavpils Domes deputāte Ināra Ostrovska. Pārrunāti tika aktuāli jautājumi sociālajā jomā.

Sarunas laikā ministre informēja par darbu, kas tiek veikts pensiju jomā, par nodarbinātības programmām- darba prakses jauniešiem, subsidētajām darba vietām, profesionālo izglītību un šo skolu bāžu izmantošanu.

Ministre izteica gandarījumu par to, ka Daugavpils sociālo lietu pārvalde ir labāko skaitā. Daugavpilieši vienmēr izrāda lielu interesi par tālākizglītības iespējām, tāpēc arī neizpaliek darba rezultāti. Žanna Kulakova uzsvēra, ka tā sistēma, kas izveidota Daugavpilī  ir pateicoties ciešai sadarbībai ar Labklājības ministriju.

Ministre interesējās par to, kā strādā Daugavpils sociālās iestādes. Ž. Kulakova informēja Jurševskas kundzi par šī gada sociālo budžetu un sociālajām programmām.

Ilona Jurševska atzinīgi novērtēja Daugavpils sociālo politiku, kas īpaši svarīga esošajos ekonomiskajos apstākļos.

 

Informāciju sagatavoja Domes preses sekretāre L. Korsaka.




Atpakaļ