Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

01-07-2016

Īpašuma komitejas sēde


Daugavpils pilsētas domes

Īpašuma komitejas sēdes

darba kārtība

2016.gada 5.jūlijā plkst.11.00

Krišjāņa Valdemāra ielā 1, Daugavpilī,

         Domes mazajā zālē

 

  1. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Skuju ielā 18, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  2. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Fabrikas ielā 9, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  3. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Ūdens ielā 31, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  4. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Sventas ielā 4, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  5. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Blaumaņa ielā 22A, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  6. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Grodņas ielā 88, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  7. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Nometņu ielā 113G, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  8. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Liepājas ielā 3, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  9. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Niedru ielā 26, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.
  10. Par līdzfinansējumu nekustamā īpašuma Strādnieku ielā 17/19, Daugavpilī, pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai.

Ziņotājs:

SIA “Daugavpils ūdens” Juridiskās nodaļas vadītājs  M.Strigo




Atpakaļ