Jautājumi domei


Uzdod jautājumu!




Pašvaldība | Domes ziņas

Domes jaunumi

29-06-2016

Daugavpils pilsētas dome aicina pieteikties uz Daugavpils pilsētas domes Sporta un jaunatnes departamenta vadītāja amatu


Amata pildīšanai nepieciešamā izglītība un prasmes:

  1. 1.  augstākā akadēmiskā vai otrā līmeņa profesionālā izglītība; 
  2. 2.  pieredze normatīvo aktu un plānošanas dokumentu izstrādāšanā; 
  3. 3.  prasme vadīt kolektīvu un koordinēt tā darbu;
  4. 4.  darba pieredze vadītāja amatā;
  5. 5.  darba pieredze sporta jomā vai darbā ar jaunatni;
  6. 6.  prasme strādāt ar datoru;
  7. 7.  teicamas latviešu valodas zināšanas (citu valodu zināšanas tiks uzskatītas par priekšrocību);
  8. 8.  analītiska domāšana, spēja efektīvi plānot un organizēt savu darbu;
  9. 9.  labas komunikācijas prasmes.

 Amata pienākumi:

1. Plānot, organizēt, vadīt un koordinēt Departamenta darbību, kontrolēt nodaļas /centra darbinieku pienākumu izpildi.

2. Nodrošināt Departamenta funkciju un uzdevumu savlaicīgu un kvalitatīvu izpildi sporta jomā, sporta medicīnas jomā, jaunatnes politikas jomā un jauniešu neformālās izglītības jomā.

3. Nodrošināt darba ar jaunatni un sporta dzīves organizēšanu pašvaldībā  saskaņā ar valsts un pašvaldības izvirzītajām prioritātēm jaunatnes politikas jomā, sporta jomā, jauniešu neformālās izglītības, veicinot veselīga dzīvesveida popularizēšanu iedzīvotājiem.

4. Koordinēt un veicināt valsts, pašvaldības, nevalstisko organizāciju un komercsabiedrību sadarbību sporta jomā un darbā ar jaunatni.

5. Sadarboties ar Izglītības un zinātnes ministriju, Veselības ministriju, sporta veidu federācijām, Latvijas Olimpisko komiteju un citām sporta organizācijām.

6. Nodrošināt sporta, jauniešu aktivitāšu un brīvā laika pavadīšanas pasākumu plāna sagatavošanu un pasākumu norises koordināciju un organizēšanu Daugavpils pilsētā.

7. Nodrošināt veselības aprūpes un medicīniskās uzraudzības sportistiem un bērniem ar paaugstinātu fizisko slodzi pieejamību Departamenta padotībā esošo profesionālās ievirzes sporta izglītības iestādēs.

8. Savlaicīgi sagatavot Departamenta funkciju izpildes nodrošināšanai nepieciešamo finanšu līdzekļu un materiāli tehnisko līdzekļu pieprasījumu.

9.Nodrošināt Departamenta realizēto aktivitāšu kvalitatīvu un savlaicīgu publicitāti.

10.Nodrošināt savlaicīgu jauniešu vasaras atpūtas nometņu organizēšanu.

11.Nodrošināt veselības aprūpi un medicīnisko uzraudzību sportistiem un bērniem ar paaugstinātu fizisko slodzi (t.sk. nodrošinot medicīniskās rehabilitācijas pasākumus).

12.Nodrošināt statistikas pārskatu, atskaišu un ziņojumu sagatavošanu Departamenta kompetences jomā. Uzturēt nepieciešamos datu reģistrus.

13.Pārbaudīt un izvērtēt Departamenta pārraudzībā esošo iestāžu darbību, iesniegt attiecīgos priekšlikumus Domē.

 

Pieteikumu un CV, motivācijas vēstuli, vīziju par sporta jomas un darba ar jaunatni attīstības iespējām,  rekomendācijas (ja tādas ir); izglītību un darba pieredzi apliecinošo dokumentu kopijas, valsts valodas zināšanu apliecinoša dokumenta kopiju, ja izglītība nav iegūta valsts valodā, līdz 2016.gada 15.jūlijam (pasta zīmogs) var iesūtīt pa pastu, norādot adresātu – Daugavpils pilsētas dome, K.Valdemāra iela 1, Daugavpils, LV-5400, vai iesniegt personīgi slēgtā aploksnē Daugavpils pilsētas domē, K.Valdemāra ielā 1, Daugavpilī, 1.stāvā, Informācijas birojā, darba laikā; uz aploksnes jābūt norādei uz kuru amatu pretendē, kā arī vārdam, uzvārdam, adresei un tālruņa numuram. Tālrunis uzziņām 65404368.

 

 

 

 

 




Atpakaļ